Uusimmat

Yksinoikeudella Suomessa!

Easy LED Oy ja Thorlux Lighting yhteistyösopimukseen Valaistusratkaisuja tarjoavat Easy…

Loisteputkien korvaaja – energiatehokas Saloa

Perinteisten uusien loisteputkien markkinoille tuominen ei ole enää EU-alueella laillista…

Sähkömessut 7. – 9.2.2024

Pohjoismaiden suurimmat sähkömessut järjestetään Jyväskylässä, Paviljongissa. Jyväskylän Sähkömessut on toiminut…

Hartwall Arena on nyt kirkkaasti parempi!

hartwall-arena-3

Easy LED toteutti valaistusuudistuksen asentamalla Hartwall Arenan kattoon lähes 100 BUBO® B3 suurtehovalaisinta. Uudet LED-valot syttyvät ja sammuvat nopeasti ja ne voidaan myös himmentää portaattomasti. Valaisinvaihdon yhteydessä uudistettiin myös valojen ohjaus DMX-järjestelmään, joka mahdollistaa valaistustilanteiden säädöt sekä muutokset useammasta ohjauspisteestä.

Television ehdoilla

Uudistus tehtiin KHL-liigan valaistusohjeen mukaisesti. Vaatimukset liittyvät ennen kaikkea televisiointiin, joka vaatii valaistukselta sekä riittävää valotehoa että täydellistä välkkymättömyyttä suurnopeuskameroiden hidastuskuvaa ajatellen. BUBO® täyttää molemmat vaatimukset. Hartwall Arenan valaistus on jopa tuplasti kirkkaampi kuin vanhemmalla tekniikalla valaistuissa jäähalleissa. Välkkymätön LED-teknologia mahdollistaa myös tarkat ja yksityiskohtaiset hidastukset.

Valojen ohjaus lennossa

Digitaalisen DMX-ohjauksen (Digital MultipleX) myötä käyttäjät voivat muokata valaistusta useammasta ohjauspisteestä. Tämä on hyödyllistä monitoimiareenalla, jossa tapahtumat ja tilaisuudet vaihtelevat jopa useita kertoja viikossa. Jos ohjaajan käytössä ei ole valopöytää, voidaan esiasetettuja valaistustilanteita käyttää myös DMX-järjestelmän rinnalle asennetuista ohjauspaneeleista.

Easy LED vastasi valoasennuksen lisäksi vanhan valaistuksen purkamisesta ja järjestelmän säädöistä.