LED-valaistusalan pioneeri

Easy LED Oy – kirkkaasti paras

Easy LED Oy on kotimainen ledivalaistusjärjestelmien suunnitteluun, valmistukseen ja toteutukseen erikoistunut yhtiö. Easy LED on perustettu jo vuonna 2006 ja olemme LED-valaistusalan pioneeri Suomessa.  Olemme vahvimmillamme kohteissa, joissa tarvitaan paljon pitkäikäistä, tasaista ja miellyttävää valoa, tarvittaessa älykkäästi ohjattuna. Alla lyhyesti tyypillisistä kohteistamme.

  • Aluevalaistuskohteissa on useimmiten korkeat mastot tai seinät. Tarjoamme osaavan valaistus- ja ohjausjärjestelmäsuunnittelun, jossa hyödynnetään laadukkaita ja tehokkaita valonheittimiämme sekä kohteeseen sopivaa optiikkaa. Valojen ohjaus isoissa kohteissa, kuten satamissa, hoidetaan langattomasti.
  • Katu- ja maantievalaisimemme täyttävät korkeimmat laatu- ja toiminnallisuusvaatimukset ja ne ovat yhteensopivia useimpien tunnettujen ohjausjärjestelmien kanssa. Tuoteperheemme kattaa kaikki tarpeet kevyen liikenteen väylistä ja alikulkutunneleista monikaistaisiin moottoriteihin.
  • Teollisuusvalaistuksessa tärkeitä perusasioita ovat valaisimien luotettavuus ja pitkä ikä vaativissa olosuhteissa, sekä toisaalta työn tehokkuutta parantava riittävä ja miellyttävä valo. Toimitamme valaistusjärjestelmiä mitä vaativimpiin kohteisiin, kuten merivesiakvaariot, maatalous, jätevedenpuhdistamot, kuumat ja pölyiset tuotantolaitokset.
    PRO-sarjan teollisuusvalaisimemme on suunniteltu kovaan ammattikäyttöön. Malli on ollut markkinoilla jo vuodesta 2009; vain ledit ja elektroniikka on säännöllisesti päivitetty viimeisimpään teknologiaan. Ensimmäiset asennukset loistavat edelleen kymmenen vuoden käytön jälkeen. Älykkäät valaistusohjaukset tuovat lisäsäästöjä ja helppoutta tuotantolaitoksiin. Ohjaus voidaan toteuttaa ohjauskaapeleilla tai langattomasti.
  • Urheiluvalaistuksessa kuulumme ylimpään liigaan. Meillä on osaaminen ja valmius toteuttaa urheilukohteisiin avaimet käteen -periaatteella kovimmatkin vaatimukset täyttävä valaistusjärjestelmä, perustuen mm DALI tai DMX-protokolliin; kaapeloituna tai langattomasti. Suojatun etäyhteyden avulla pystymme takaamaan huolettoman ja nopean ylläpitopalvelun.
    Suunnittelijamme tuntevat eri lajien valaistusvaatimukset ja -tarpeet ja olemmekin toteuttaneet merkittäviä kohteita niin Suomessa kuin muualla Euroopassa. Aikanaan jo vuonna 2013 toteutimme Euroopan ensimmäisen ylimmän sarjatason jäähallin Helsingissä ja nyt valaistusratkaisujamme hyödynnetään mm Hartwall Arenalla, Raksilassa, lentopallon Bundesliigassa Saksassa, Viron jää- ja tennis- ja koripalloareenoilla, useilla jalkapallokentillä ja palloiluhalleissa. Katso lisää referensseistämme.

Edellisten lisäksi tuotteemme ja ohjausratkaisumme soveltuvat myös hyvin laajasti erilaisiin tiloihin kuten koulut, myymälät, marketit ja taloyhtiöiden pihat.

Tehokkaat ja ekologiset Easy LED -tuotteet valmistetaan Salossa ja niillä on sekä avainlipputunnus että Design from Finland -merkintä.

Yhtiöllämme on ISO9001 ja ISO 14001 laatusertifikaatit. Olemme osa Finnfoam -konsernia.

 

helsingin-jaahalli-2