Valaisimet

BUBO®2.0

Suurten kohteiden aluevalaisuun tarkoitettu BUBO -valaisinjärjestelmä on suurin ja kirkkain. Yksi-, kaksi- tai kolmimoduulinen valaisin tarjoaa lyömättömän valotehon suurten alueiden valaisuun.

ARA®

Easy LED ARA® -valonheitin on energiatehokas aluevalaisinvaihtoehto, jolla valaiset tehokkaasti laajat alueet. ARA® soveltuu erityisesti ulkokohteiden valaisemiseen kuten urheilukentille, parkkipaikoille ja teollisuusalueille.

PICA®

Tehokas yleisvalaisin useisiin käyttökohteisiin Suomessa valmistettu Easy LED – PICA on energiatehokas yleisvalaisin useisiin käyttökohteisiin….

Pro Flow®

Energiaa säästävä ja kustannustehokas PRO Flow® -ledivalaisin vastaa tie- ja katuvalaistuksen uusimpiin vaatimuksiin tehokkaalla ja tarpeenmukaisella valaistuksella. Valaisimen skandinaavinen ja linjakas muotoilu sopii hyvin kaikenlaisiin ympäristöihin, aina kaduilta pihoille ja puistoihin.

Pro+ RR®

Easy LED PRO+ RR® -katosvalaisimet soveltuvat monenlaisiin käyttökohteisiin; ovisyvennyksiin, katoksiin, lippoihin sekä joukkoliikenteen asemalaitureille. Käytännöllinen PRO+ RR® on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin.

Pro+ Via®

PRO+ Via® -valaisinsarja on suunniteltu käytettäväksi kattovalaisimena kevyen liikenteen alikäytävissä sekä sillanalusten ja erilaisten katosten valaisemiseen.

Pro+ Wall

Energiatehokas ja toiminnallinen yleisvalaisin PRO+ Wall on monenlaisiin julkisiin sisä- ja ulkokohteisiin soveltuva tyylikäs ja…

PRO+ X®

Easy LED tarjoaa ensimmäisenä maailmassa täysin välkkymättömän valon tuomalla markkinoille Easy LED PRO+ HD-FF valaisimet. Nämä soveltuvat erityisesti urheiluhalleihin parantaen tilan viihtyisyyttä ja mahdollistaen suurnopeuskuvan nauhoittamisen jopa 100 000 FPS kuvausnopeuksissa.

PRO+®

Easy LED Oy on suunnitellut yhdessä asiakkaiden kanssa teollisuuden tarpeisiin soveltuvan ledivalaisinsarjan. Easy LED PRO+ -valaisinperheen käyttökohteina ovat kaikki teollisuuden valaisintarpeet ja LED-valaistus voidaan toteuttaa erilaisiin kokonaisuuksiin.

Saloa®

Easy LED Saloa on tehokas ja taloudellinen ledivalaisin, joka sopii kaikkialle. Saloa korvaa loisteputkivalaisimet teollisuudessa, toimistoissa, myymälöissä ja paikoitushalleissa.

Ohjausratkaisut

Easy Sport

Valaistusratkaisulla varmistetaan tasainen ja miellyttävä valo kaikille monitoimihallin käyttäjille; niin pelaajille, konserttiesiintyjille, katsojille kuin kuvaajille….

Easy Magic

Valaistusratkaisulla varmistetaan tasainen ja miellyttävä valo ulkoalueelle. Valaistusalueen mastot sijaitseva yleensä kentän laidoilla ja tarvitsevat…

Easy Stadium

Valaistusratkaisulla varmistetaan tasainen ja miellyttävä valo kaikille stadionin käyttäjille; niin eri lajien pelaajille, katsojille kuin…

Easy Street

Laadukas katuvalaistus perustuu hyvään valaistussuunnitteluun. EasyLED tarjoaa asiantuntevan suunnittelun kaikkiin katuluokkiin. Tehokkaasti suunniteltu ja toteutettu…

Easy Inside

Langallisella tai langattomalla valaistusratkaisulla varmistetaan sisätiloihin tasainen ja miellyttävä valo, joka on helppo käyttää ja…

Liitäntälaitekaapit ja kotelot

BUBO Cave

Ulko- ja sisäasennukseen soveltuva valaistuksen liitäntälaitekeskus. Sisältää jako/ohjauskaapin ja liitäntälaitekaapin. Liitäntälaitekaappien määrä voidaan keskuksessa lisätä yhdestä kuuteen.

BUBO Nest

Ulko- ja sisäasennukseen soveltuva valaistuksen liitäntälaitekaappi. Sisältää jako/ohjauskaapin ja liitäntälaitekaapin. Yhdessä liitäntälaitekaapissa voi olla maksimissaan yhdeksän valoyksikön liitäntälaitteet.

Kytkentäkotelot

Kytkentäkotelossa voidaan mastokaapeli jakaa valoyksiköille maston huipulla. Maston juuressa koteloa voidaan myös käyttää BG-liitäntälaitteiden yhdistämisessä mastokaapeliin.

Valo-ohjauskeskus

Valo-ohjauskeskus sisältää sähkönsyötön ohjausjärjestelmälle.