Uusimmat

Yksinoikeudella Suomessa!

Easy LED Oy ja Thorlux Lighting yhteistyösopimukseen Valaistusratkaisuja tarjoavat Easy…

Loisteputkien korvaaja – energiatehokas Saloa

Perinteisten uusien loisteputkien markkinoille tuominen ei ole enää EU-alueella laillista…

Sähkömessut 7. – 9.2.2024

Pohjoismaiden suurimmat sähkömessut järjestetään Jyväskylässä, Paviljongissa. Jyväskylän Sähkömessut on toiminut…

Loisteputkien korvaaja – energiatehokas Saloa

saloa

Perinteisten uusien loisteputkien markkinoille tuominen ei ole enää EU-alueella laillista 24.8.2023 lähtien. Lakimuutoksen taustalla on loisteputkien sisältämä elohopea, joka on vaarallista ympäristöllemme. Tästä syystä Suomessakin yleisesti esim. toimistoissa- ja varastotiloissa käytetyt T8- ja T5 -loisteputket poistuvat markkinoilta.

Easy LEDiltä löydät ympäristöystävällisen Saloan loisteputkien korvaamiseen. Helppo asennettavuus, huollettavuus sekä erinomaiset valaistusominaisuudet ovat Saloa valaisimen perusominaisuuksia. Meiltä saat myös apua valaistussuunnitteluun.

Tutustu Saloaan ja muihin tuotteisiimme!

 

Ekosuunnitteludirektiivi (Ecodesign Directive, 2009/125/EC) määrittelee energiaa käyttävien tuotteiden suunnittelun ja tuotekehityksen ekologiset vaatimukset. Direktiivillä edistetään kestävää kehitystä parantamalla energiatehokkuutta ja ympäristön suojelun tasoa sekä energiahuoltovarmuutta. 1. syyskuuta 2021 voimaan tulleen uuden asetuksen tiukemmat energiatehokkuus- ja laatuvaatimukset ovat johtaneet siihen, että osa tuotteista ei enää vastaa vaatimuksia ja ne joudutaan näin ollen poistamaan asteittain markkinoilta. Ekologista suunnittelua ja energiamerkintää koskevien säädösten noudattamista valvoo Suomessa Turvatekniikan keskus eli Tukes.