Easy LED Oy:n laatu- ja ympäristöpolitiikka

Easy LEDin liiketoiminnan menestys ja kilpailukyky perustuu korkeaan laatuun ja ympäristövastuullisuuteen niin toiminnoissa kuin tuotteissakin. Laatu- ja Ympäristöjärjestelmämme ja sen mittarit ohjaavat toimintaamme jatkuvan parantamisen periaatetta noudattaen.

Laatu- ja ympäristötoimintamme elementit:

1. Tuoteturvallisuudesta emme tingi missään tilanteessa emmekä mistään syystä. Noudatamme voimassa olevia sääntöjä ja säädöksiä.

2. Tuotteidemme korkea hyötysuhde, virheettömyys, luotettavuus sekä helppokäyttöisyys ovat asiakastyytyväisyyden perusta.

3. Asiakaspalvelussa panostamme toimitusvarmuuteen, asiakkaan kuuntelemiseen ja laadukkaaseen valaistussuunnitteluun.

4. Olemme vastuullinen valaisintoimittaja. Valmistamme ja suunnittelemme ympäristöystävällisiä pitkän elinkaaren valaisimia, joiden laatu varmistetaan tuotekehityksen ja tuotannon systemaattisen testauksen ja jatkuvan parantamisen kautta. Edellytämme tätä myös yhteistyökumppaneiltamme.

5. Sitoudumme noudattamaan ympäristölainsäädäntöä ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme ympäristönsuojelun tason parantamiseksi ja haitallisten ympäristövaikutusten minimoimiseksi.

Johdon ja henkilöstön sitoutumista laatu- ja ympäristöpolitiikkaan ja laatu- ja ympäristökäytäntöjen omaksumista osaksi jokapäiväistä työtämme tuetaan säännöllisten katselmointien sekä avoimen keskustelun avulla.

Easy LEDille on myönnetty ISO 9001 ja ISO 14001 sertifikaatit.

 

Kierrätä elinkaaren lopussa olevat valaisimet oikein! Easy LED Oy kuuluu SELT tuottajayhteisöön, joka huolehtii puolestamme elinkaaren lopussa olevien tuotteidemme kierrätyksestä. Oheisesta linkistä pääsette SELTiin kuuluvan palveluyhtiö Elker Oy:n sivuille, josta löytyy lähin kierrätyspisteenne http://www.elker.fi/palauttajalle/yrityksille/yritysten-vastaanottopisteet