Uusimmat

Yksinoikeudella Suomessa!

Easy LED Oy ja Thorlux Lighting yhteistyösopimukseen Valaistusratkaisuja tarjoavat Easy…

Loisteputkien korvaaja – energiatehokas Saloa

Perinteisten uusien loisteputkien markkinoille tuominen ei ole enää EU-alueella laillista…

Sähkömessut 7. – 9.2.2024

Pohjoismaiden suurimmat sähkömessut järjestetään Jyväskylässä, Paviljongissa. Jyväskylän Sähkömessut on toiminut…

Yksinoikeudella Suomessa!

easyled-thorlux-1200x628

Easy LED Oy ja Thorlux Lighting yhteistyösopimukseen

Valaistusratkaisuja tarjoavat Easy LED Oy ja FW Thorpe plc ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä Easy LED Oy:lla on yksinoikeus tuoda maahan ja jälleenmyydä Thorlux Lightingin tuotteita Suomessa vuoden 2024 alusta lähtien. Näin Easy LED pystyy palvelemaan entistä monipuolisemmin asiakkaitaan ja tarjoamaan laajemman valaisinvalikoiman yhdestä paikasta.

Thorlux Lighting on isobritannialainen valaisimien suunnittelija, valmistaja ja jakelija, joka on osa FW Thorpe Plc -konsernia. Thorlux-valaisimia on valmistettu vuodesta 1936 lähtien ja yhtiön pääkonttori sekä tehdas ovat Redditchissä, Keski-Englannissa. Thorlux on kansainvälisesti tunnettu, ja se tarjoaa kattavan valikoiman ammattikäyttöön tarkoitettuja valaistus- ja ohjausjärjestelmiä erityisesti toimistoihin, liiketiloihin, monenlaisiin julkisiin tiloihin sekä teollisuuteen – ulkovalaistusta unohtamatta.  Thorlux on ollut hiilineutraali vuodesta 2012 lähtien.

”Asiakkaat hakevat nykypäivänä entistä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja ja vaativat myös että tuotteet ovat laadukkaita, pitkäikäisiä ja ympäristön kannalta kestäviä. Tämän yhteistyösopimuksen ansiosta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin tarjoamalla Easy LEDin suunnittelemien ja valmistamien huipputuotteiden täydennykseksi Thorluxin laajaa ja laadukasta tuoteportfolita. Haluamme jatkossakin tarjota parasta asiantuntemusta valaistusratkaisujen kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen” – Easy LED Oy:n toimitusjohtaja Ilkka Kartio sanoo.