Easy LED Oy

Easy LED Oy – Det överlägset bästa

Easy LED är ett finskt företag som är specialiserat på design, tillverkning och implementering av LED-belysningssystem. Easy LED grundades 2006 och vi är det banbrytande belysningsföretaget i Finland. Vi är lysande när det kommer till vårt mål om att tillhandahålla långvarig, jämn och behaglig belysning med ett intelligent kontrollsystem om så behövs. Nedan finns en lista över våra typiska tillämpningsområden.

  • Platser med områdesbelysning har vanligtvis höga master eller väggar. Vi erbjuder kontrollsystem med professionell design som kontrollerar våra högkvalitativa och effektiva strålkastare med optik som passar platsen. Ljuskontrollsystemet på större platser (till exempel hamnar) är trådlös.
  • Våra armaturer för gator och vägar uppfyller de allra högsta kvalitets- och funktionskraven och är kompatibla med de vanligaste kontrollsystemen. Vårt produktsortiment täcker alla behov från gångbanor och tunnlar till flerfiliga motorvägar.
  • När det kommer till industriell belysning är de viktigaste egenskaperna tillförlitlighet och lång livslängd hos armaturen under krävande förhållanden samt ett tillräckligt och behagligt ljus som ökar produktiviteten. Vi levererar belysningssystem till några av de mest krävande platserna, till exempel saltvattenakvarium, jordbruk, reningsverk samt dammiga och varma produktionsanläggningar.
    Den industriella armaturen i vår PRO-serie har utformats för tuff och professionell användning. Modellen har funnits på marknaden sedan 2009 där lysdioderna och elektroniken har uppdaterats regelbundet till den senaste tekniken. De första installationerna lyser fortfarande efter användning i decennium. Intelligent belysningskontroll medför ytterligare besparingar och ökad användarvänlighet för produktionsanläggningar. Kontrollen kan vara trådbunden eller trådlös.
  • Vi är ledare inom sportbelysning. Vi har kunskapen och kapaciteten att förse sportanläggningar med nyckelfärdiga belysningssystem som uppfyller de högsta standarderna. Systemen kan baseras på till exempel DALI- eller DMX-protokoll och vara trådbundna eller trådlösa. Vi kan garantera problemfria och snabba underhållstjänster genom säker fjärranslutning. Våra designers är medvetna om olika sporters belysningskrav och behov och vi har redan implementerat våra system på viktiga platser över hela Europa. Redan 2013 installerade vi vårt belysningssystem i Helsingfors ishall och nu används våra belysningslösningar även i Hartwall Arena i Helsingfors, Volleyball Bundesliga i Tyskland, is-, tennis- och basketarenor i Estland samt flera fotbollsplaner och idrottshallar. Se våra referenser för mer information.

Förutom de ovannämnda platserna kan även våra produkter och kontrollösningar i stor utsträckning tillämpas i skolor, butiker, snabbköp och innergårdar.

Våra effektiva och ekologiska Easy LED-produkter tillverkas i staden Salo i Finland och har tilldelats utmärkelserna ”Key Flag Symbol” och ”Design from Finland”.

Vårt företag är ISO9001- och ISO 14001-certifierat. Vi är medlem i Finnfoam-gruppen.

 

el-hockey-01