Uusimmat

ETSIMME ELEKTRONIIKKAINSINÖÖRIÄ!

Etsimme kasvumme tueksi tuotekehitystiimiin ELEKTRONIIKKAINSINÖÖRIÄ yhtiömme Salon toimipisteeseen.   Vastaat…

Easy LED on suurten areenoiden luottovalaisija

Suomessa on kolme yli 10 000 katsomopaikan monitoimiareenaa. Nokia Arena…

Kotkassa kenttävalaistus saneerattiin tv-lähetykset huomioiden

KTP:n kotikentälle asennetut Easy LEDin BUBOt välivarastoitiin SLO:lla   N3M…

ETSIMME ELEKTRONIIKKAINSINÖÖRIÄ!

Easyled_16

Etsimme kasvumme tueksi tuotekehitystiimiin ELEKTRONIIKKAINSINÖÖRIÄ

yhtiömme Salon toimipisteeseen.

 

Vastaat ja innostut elektroniikkakomponenteista. Ratkot taidokkaasti vastaan tulevat uudet teknologiatarpeet HW-osaamisellasi. Osallistut aktiivisesti tuotekehitystyöhön, elektroniikan yhteensopivuuden määritykseen ja osaamisestasi riippuen esimerkiksi elektromekaniikan ratkaisujen luomiseen. LED-piirilevyt ovat vastuualueesi, valaisinarkkitehtuurisuunnittelu ja toimittajayhteistyö ovat osana työtäsi kehitysprojekteissamme. Tuet järjestelmäyksikköä ohjausjärjestelmien valinnassa ja tutkimuksessa.

Vastaat meneillään olevien tuotekehitysprojektien elektronisten tuotevaatimuksien toteutumisesta, lämpömääritysten aikatauluista ja uusien komponenttien verifioinnista. Uusinta tekniikkaa etsit sujuvasti yhteistyössä toimittajien kanssa. Tuotevarianttien konfigurointi, sähköpiirustukset sekä kehitysvaiheen kustannusseuranta ovat normaalia työtäsi. Kokemus T&K-projektien koordinoinnista/johtamisesta katsotaan eduksi, sillä saat vastattavaksesi myös tuotekehitysprojekteja, joissa ylläpidät projektidokumentoinnin, koordinoit testauksia ja toteutat rakennekoodausta. Tuet nokkelasti tiimiä tuotemuutoksissa ja oletkin päivittäisessä yhteistyössä myynnin, hankinnan ja tuotannon kanssa.  Ajoittain osallistut myös asiakasprojekteihin, jotka vaativat tuotekehityksen tukea ja osaamista.

Tarkemman työnkuvasi ja sen painotukset suunnittelemme yhdessä vahvuusalueesi huomioiden.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta, esim. insinööri tai DI. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, ahkeruutta ja aikaansaavuutta sekä itseohjautuvuutta ja vastuunkantoa. Englannin kieltä käytät töissäsi päivittäin. Voit olla nuori nouseva tähti tai kokeneempi konkari, tärkeintä on, että omaksut asioita nopeasti ja olet motivoitunut. Tarjoamme sinulle roolin, jossa on tekemisen meininki ja pääset aidosti kantamaan vastuuta ja näkemään työsi tulokset. Sinua tukee loistava tiimi.

LISÄTIETOJA tehtävästä antavat Easy LED Oy:n tuotekehityspäällikkö Antti Rantakallio (puh. +358 50 3230129), tavoitettavissa 10.12. klo 13-15, 13.12. klo 9-11 ja 17.12. klo 14-16, sekä toimitusjohtaja Ilkka Kartio (puh. +358 40 7096432, tavoitettavissa 14.12. klo 15-16.

HAKEMUKSEN JA CV:n palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan 3.1.2022 mennessä rekry@easyled.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.