Uusimmat

Etsimme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ!

Pitkän työuran Easy LEDillä tehnyt aluemyyntipäällikkömme Timo siirtyy kesän jälkeen…

Easy LED uutuus – PICA on tehokas yleisvalaisin useisiin käyttökohteisiin

Suomessa valmistettu Easy LED uutuus – PICA on energiatehokas yleisvalaisin…

Hyvä ja tarkoituksenmukainen salibandyvalaistus

Suomalainen Easy LED kehittää ja valmistaa ledvalaistusratkaisuja niin julkiselle sektorille…

Etsimme ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ!

Easyled_15

Pitkän työuran Easy LEDillä tehnyt aluemyyntipäällikkömme Timo siirtyy kesän jälkeen eläkkeelle ja haemmekin hänelle seuraajaa Keski- ja Pohjois-Suomen alueelle, pois lukien Pohjanmaan maakunnat.

Etsimme lahjakasta ja työlleen omistautuvaa BtoB myynnin ammattilaista. Vastaat itsenäisesti ja kokonaisvaltaisesti valaistusjärjestelmien myynnistä ja markkinoinnista oman alueesi sähkötukkuliikkeille, sähkösuunnittelijoille, sähköurakoitsijoille sekä loppuasiakkaille.

Odotamme Sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta. Työn itsenäinen luonne edellyttää aikaisempaa kokemusta valaistuskokonaisuuksien tai IoT-järjestelmien myynnistä sekä vahvoja näyttöjä tuloksista. Työskentelysi on systemaattista ja pitkäjänteistä sekä omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Olet paljon tien päällä kotikonttorilta käsin, joten ajokortti ja auto ovat välttämättömiä.

Kokemus ja osaaminen valaistussuunnittelusta olisi toivottavaa, muttei välttämätöntä. Myös englanninkielentaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme erinomaiset tuotteet ja valmiin asiakaskunnan sekä loistavan tiimin tuen.

LISÄTIETOJA tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ilkka Kartio (puh. 040 709 6432) 16.4. klo.10.00 – 12.00 ja 20.4. klo 14.00 – 16.00

 

HAKEMUKSEN JA CV:n palkkatoiveineen pyydämme toimittamaan 26.4.2021 mennessä rekry@easyled.fi.